Hils på Thea Louise Thorstensen hos Bitte Kai Rand!

 

Hun har snart jobbet i Bitte Kai Rand i hele 10 år, 38 år gamle Thea Louise Thorstensen. Som «over gjennomsnittet interessert i de nyeste trendene og motebildet» elsker hun å oppdage nye, spennende brands og være kreativ selv med strikking og brodering. Ekstra gøy synes hun det er å eksperimentere med farger og fasonger.

 

Hei, Thea! Hva synes du er det beste med førjuls- og juletiden?

 

– Det beste må være at folk er i veldig godt humør og det gir en gjennomgående varm og avslappet atmosfære overalt. Ekstra tid med familie blir veldig kjærkomment, særlig med tanke på tiden vi er i nå med pandemien. Min familie bor på gård, så det er ekstra hyggelig å komme hjem til jul!

 

Så koselig! Hva ønsker du deg selv til jul i år?

 

– Jeg ønsker meg det meste som har med strikking og brodering å gjøre, for jeg har vel fått en «liten» obsession gående her. Spør du de hjemme, så har jeg vel allerede mer enn nok duppeditter og garn i huset…

 

Hva er dine beste julegavetips fra Bitte Kai Rand?

 

– På vinterhalvåret slår alltid en ordentlig god og varm genser an. Denne sesongen har vi en ny kvalitet på en supesoft genser i 80% kashmir og 20% resirkulert viskose. Den er absolutt denne sesongens favoritt! Miksen gjør at den ikke blir for varm inne og derfor kan brukes hele året. Rett og slett et tidløst produkt med lang levetid – og som kommer i flere fine farger. Det burde alle ha i garderoben!

 

Theas julegavetips: Bitte Kai Rand Cloud Cashmere Mix bluse / 2.800,-

 

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.