Julegavetips: By Malene Birger

Her er Veronica fra By Malene Birger sine beste julegavetips til dame!

Mote

Hun var med å åpne By Malene Birger-butikken på Paleet høsten 2018 og har tidligere jobbet fire år i butikken i Hegdehaugsveien. Svenske Veronica er 36 år og elsker å reise med den lille familien sin. Nå står hun klar i butikken for å selge lekre silkebluser, deilig strikk og den perfekte julekjolen til kunder i julestemning.

 

Hei, Veronica! Hva synes du er det beste med førjuls- og juletiden?

– Førjulsstemningen er så koselig. Å bake, høre på julemusikk og pynte hjemme. Det er deilig å se alle lys som dukker opp overalt, rim som kommer på trærne og etter hvert snøen som gjør det litt lysere ute. Og at vi tar vare på hverandre litt bedre.

 

Helt enig! Hva ønsker du deg selv til jul i år?

– Noe så enkelt som å få mulighet å feire julen sammen med min familie i Sverige. Jeg kommer fra et lite skisted rett over grensen fra Røros, så der er man garantert masse snø og skikjøring. Det er en del av julen for meg.

 

Hva tror du flest får til jul i år?

– Jeg tror veldig mange får en form for joggedress, eller et avslappet antrekk, da det virkelig er blitt en trend i år. Kanskje også munnbind og noe lekkert en kan glede seg til å bruke når en skal tilbake på kontoret eller til en normal hverdag. Ellers er selskapsspill og kokebøker fine ting å gi da det skaper sosialisering i hjemmet, synes jeg.

 

Hva er dine beste julegavetips fra By Malene Birger?

– En deilig strikk har alle bruk for – uansett sesong. Vår deilige Cantha-genser kommer i to farger og koster 2399,-. Skjerfene våre i 100% ull kommer i flere størrelser og mange farger, alle i vårt signature flower print. De koster 899 – 999,- og er en sikker vinner! Alle damer kan vel også kjenne seg igjen i at vi har masse toalettartikler, så en lekker Beauty Box fra By Malene Birger passer godt inn på badet og er perfekt til reisen.

 

Cantha ullgenser i grå og sort fra By Malene Birger / 2399,-

Signatur-skjerf fra By Malene Birger / 899,- til 999,-

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.

Del denne saken

Relaterte artikler

Forsiden 18/10/21

Høstinspirasjon til henne

Det er aldri så gøy å shoppe som når butikkene bugner av høstnyheter – og det er i aller høyeste grad situasjonen på Paleet nå. [...]

Les mer
Aktuelt 09/08/21

Back To Kaffemaskinen.

Nå bytter vi ut feriedager med rene notatbøker og årets kanskje mest spennende kolleksjoner. La oss inspirere hverandre på veien inn i høstsesong[...]

Les mer
Forsiden 09/08/21

Back To Pensum.

Er du klar for kollokviegruppe, eksamensnerver og minner for livet? Gå inn i et nytt semester med blanke ark og sesongens nyheter! [...]

Les mer