Julegavetips: Kicks

Hun synes julen er den beste tiden i servicebransjen. Her er Tara fra Kicks sine beste julegavetips til han og henne.

Livsstil

Tara har jobbet i KICKS i snart 11 år og er i dag butikksjef både på KICKS Paleet og Kicks Vinterbro. Ved siden av jobb er hun frivillig hos Røde Kors, en oppgave hun ser på som spesielt givende nå før jul og ellers i den vanskelige tiden vi er i med alle utfordringene koronapandemien bringer med seg.

 

Hei, Tara! Hva synes du er det beste med førjuls- og juletiden?

– Det beste med førjulstiden er den gode stemningen, alle de fine produktene og alle de hyggelige kundene som kommer innom. Det er jo litt annerledes i år, men det er fortsatt veldig hyggelig med de kundene som kommer innom oss og vi garanterer god stemning og hyggelig service. Dette er den beste tiden i servicebransjen, spør du meg. Det er også en glede for oss å kunne hjelpe våre kunder med å finne den perfekte julegaven til seg selv, og til andre.

 

Helt enig! Hva kan man forvente når man handler hos Kicks nå i førjulstiden?

– På KICKS får du oppleve god stemning og flinke  medarbeidere som hjelper deg med en trygg og vennlig julehandel. Vi har gode tiltak i butikkene og følger alle regler som gjør det trygt og enkelt for deg å handle hos oss uten bekymringer. Hos oss finner du nå fantastisk fine og luksuriøse julegaver til alle, og i alle prisklasser. Vi har nydelige gaveesker til både han og henne og fortsatt noen julekalendere igjen til de som enda ikke har funnet den perfekte kalender.  Vi har gaveesker med hudpleie, duft, sminke og masse mer.

 

Hva er dine beste julegavetips fra KICKS?

– Mitt beste julegavetips til henne er en fantastisk sminkebag med masse fine produkter, både hudpleie og sminke, fra Estée Lauder. Den koster kun 995,-, men har en verdi på over 4000,-. Her får du mye for pengene! Mitt beste julegavetips til han er et fantastisk fint gavesett fra Biotherm med populære hudpleieprodukter som kan brukes av alle menn i alle aldre. For kun 410,- får du en veldig god fuktighetskrem, en dusjsåpe og et barberingsskum.

 

Gavesett til herre fra Biotherm

Gavesett til dame fra Estée Lauder

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.

Del denne saken

Relaterte artikler

Henne 28/11/21

Julegavetips til henne

Her finner du inspirasjon og årets beste julegavetips til henne! [...]

Les mer
Aktuelt 28/11/21

Julegavetips til han

Hva skal du kjøpe til kompisen, kjæresten, far, bror eller sønn i år? Her finner du årets julegavetips! [...]

Les mer
Forsiden 18/10/21

Høstinspirasjon til henne

Det er aldri så gøy å shoppe som når butikkene bugner av høstnyheter – og det er i aller høyeste grad situasjonen på Paleet nå. [...]

Les mer