Siden 2006 har SVEAN vært ledende innenfor både herre- og damemote – og i butikken i andre etasje på Paleet finner du et fristende tilbud av håndplukkede og bærekraftige designerklær, sko og vesker av høy kvalitet. Anne Kristin (52) har jobbet i SVEAN siden sommeren 2018 og vil særlig løfte frem butikkens store utvalg av varme jakker og tilbehør til vinteren nå i førjulssesongen.

 

Hei, Anne Kristin! Hva er det beste med førjuls- og juletiden?

– Det beste med førjulstiden synes jeg er alle forventningene julen bringer med seg – og å tenne alle lysene!

 

Hva ønsker du deg selv til jul i år?

– Det jeg ønsker meg aller mest i år er lave smittetall så jeg kan feire sammen med hele familien min.

 

Det ønsker vi oss også! Hva er dine beste julegavetips fra SVEAN?

– I år tror jeg det blir mange myke pakker under treet fra det populære merket Commes des Garcons Play hos oss, både til dame og herre. De har veldig gode basics, og vi har et godt utvalg av både klær og sko hos oss.

 

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.