Det er egentlig ganske tilfeldig at det ble butikk, men nå har Tine drevet LARA i snart 11 år. Seks av årene har hun vært på Paleet, og driver nå også sammen med en partner som kjøpte seg inn for to år siden. Når hun ikke tilbringer tid i butikken i andre etasje foretrekker hun å være ute i naturen eller lage mat sammen med familien.

 

Hei, Tine! Hva synes du er det beste med førjuls- og juletiden?

– Jul er ikke nødvendigvis min sterke side, og jeg jobber gjerne også ganske mye i desember, men jeg synes det er veldig hyggelig med kunder i julestemning på jakt etter julegaver til noen de er glade i.

 

Det må være veldig hyggelig! Hva ønsker du deg selv til jul i år?

– I år tror jeg jeg ønsker meg et gavekort på reise, for jeg er godt dekket når det gjelder utvalg av klær.

 

Hva er dine beste julegavetips fra LARA? 

– Hos oss har vi mye cashmere, så et godt tips til julegaver er myke og varme luer, skjerf, sokker, gensere og cardigans. Sett for eksempel sammen et varmt og deilig gavesett med produkter i premium casmere fra ALBA! Ellers har vi både veldig fine skinnhansker og lekre kåper fra Max Mara i butikken.

 

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.