Han pakket kvalitetsplaggene sine, et par flasker god vin og flyttet fra Nederland til Norge for ti år siden. Cor (55) sin store interesse for å reise og oppleve nye kulturer brakte ham til Norge  – og når han ikke er på jobb i butikken i andre etasje på Paleet eller ute på reise, fyller han tiden sin med fotografering, en god bok eller god musikk, og gjerne glasset med noe godt å drikke.

 

Hei, Cor! Hva er det beste med førjuls- og juletiden, synes du?

– Vi kan kanskje alle huske den barnslige, gode julefølelsen da man var yngre, spenningen og gleden som bygget seg opp mot jul. Den prøver jeg å hente litt frem igjen, så jeg vil si det å glede seg og være sammen med venner og familie i førjulstiden er det beste. Og det å dekorere til jul og kose seg med god mat og vinopplevelser.

 

Enig! Hva ønsker du deg selv til jul i år?

– Det er enkelt og greit: En koronafri verden og et par Crockett & Jones-sko.

 

Hva finner man i butikken deres akkurat nå?

– Denne høsten kan vi tilby en utrolig flott og varm kolleksjon. Fargene går fra varme jordtoner til nøytrale blå og grå som vi alle kjenner. Vi har ditt perfekte hjemmekontorantrekk, men også det du vil hoppe over i etter endt jobbdag! Selv om det blir mindre av sosiale treff og julebord i år, er det et must – read my lips – et MUST å pynte seg!

 

Hva er dine beste julegavetips fra Riccovero?

– Hos Riccovero er målet å inspirere deg som kunde når du kommer innom oss, og butikken er pakket med gaveinspirasjon. Skal jeg trekke frem én ting til herre, vil jeg nevne vår kabelstrikkede half-zip genser som du får i seks flotte farger. Kombiner den gjerne med en av våre flotte skjorter eller høyhalsede gensere. Vi hjelper deg å finne den perfekte komboen! Til dame vil jeg anbefale vår klassiske, myke og varme genser i 100% cashmere – den vil ikke slå feil. Et nydelig plagg som mottakeren vil ha glede av i lang, lang tid!

 

Til dame: Genser i 100% cashmere

Til herre: Kabelstrikket half-zip genser

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.