Talormade på Paleet har bare vært åpen siden slutten av september, men kanadiske Adrienne føler seg allerede veldig hjemme som butikksjef i det hun kaller «our pink paradise shop». Det var hennes forkjærlighet for den skandinaviske livsstilen og nye opplevelser som brakte henne til Norge for to år siden, og som en del av «the pink t-shirt power squad» får hun oppleve et nytt sted og en ny kultur – omringet av søtsaker.

 

Hei, Adrienne! Hva er det beste med førjuls- og juletiden, synes du?

– Hvert år sliter jeg litt med å høre julemusikk før 1. desember, og for å være helt ærlig så liker jeg ikke snø og er en mini-Grinch når det gjelder julen. Allikevel setter jeg pris på at julen bringer venner og familie sammen. Særlig årets feiring vil bli merkelig for mange, og da er det viktig å holde det vi kan av morsomme, kreative ideer og smittevernvennlige aktiviteter i live.

 

Hva ønsker du deg selv til jul i år?

– Jeg ønsker meg at alle kommer seg raskt og trygt gjennom denne interessante tiden og at situasjonen gjør at flere setter pris på de små tingene. Og så hadde jeg ikke klaget hvis jeg fikk litt sjokolade i tillegg.

 

Hva er dine beste julegavetips fra Talormade?

– Til tross for å være mindre enn ett år gammel, har Talormade laget et navn for seg selv som en «haven of doughnut deliciousness» i hele Oslo, så gavekortene våre er en fantastisk presang til både familie, venner og kolleger. Hva er vel bedre enn smakfulle doughnuts til de du er glad i? I tillegg har vi vårt eget kaffebrenneri hvor spesialkaffen og -bønnene våre brennes før de sendes ut til de forskjellige butikkene våre. Vi har for eksempel smaker som Chocolate Covered Liqourice og Buttered Popcorn – noe for alle søvnige morgener eller lange Zoom-møter på hjemmekontoret. Og så selger vi ikke-spiselige gaver i form av en keramisk «coffee dripper» fra ORIGAMI i fem forskjellige pastellfarger, en delikat Kinto-mugge for «slow brew»-kaffe og en gigantisk oppblåsbar doughnut for de som føler seg litt gærne og savner sommeren.

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.