Judy er avdelingsleder for den splitter nye dameavdelingen til Follestad i andre etasje på Paleet og har jobbet for bedriften de åtte siste årene. Ved siden av selgerjobben interesserer hun seg for dansing, design og håndverk, mye som henger sammen med yrket hennes.

 

Hei, Judy! Hva er det beste med førjuls- og juletiden, synes du?

– Nå i denne veldig mørke årstiden føles det ekstra fint med julehøytiden, så mye lys som mulig og glade mennesker! Da er det veldig hyggelig å jobbe i butikk.

 

Hvordan blir julen for deg i år?

– Denne julen blir spesiell for meg siden jeg for en sjelden gang skal feire her i Norge. Jeg pleier å feire jul på Cuba.

 

Hva er dine beste julegavetips fra Follestad?

– Follestad har vært på Paleet lenge, og nå som vi åpnet den nye dameavdelingen i november, føles det veldig gøy å kunne tilby kundene på Paleet mange nye og spennende varemerker som UBR, Love Lolita, Meotine, Cedrico, By Malina og Lois. Her finner du både hverdagsfavoritter, varme ytterjakker og festantrekk! Mitt beste julegavetips til både han og henne er de flotte ytterjakkene fra UBR. Vi har hovedstadens største utvalg av jakkene – og de passer veldig godt for norske forhold.

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.