Hun har alltid visst at det å jobbe med blomster var det rette for henne. Som barn var Kristin, eier av Floriss Paleet, med faren som jobbet som selger rundt til forskjellige blomsterbutikker. Siden utdannet hun seg til blomsterdekoratør og tok mesterbrev før hun startet butikken på Paleet. For tiden er hun hjemme i mammapermisjon og synes det er litt rart å gi fra seg det første barnet sitt – butikken – til noen andre, men har «verdens flinkeste team» som tar seg av julestria.

 

Hei, Kristin! Hva er det beste med førjuls- og juletiden, synes du?

– Det beste med julen er å tenne lys, pynte opp hjemme og kose seg inne når det er mørkt ute. Det finnes ikke noe bedre! Jeg elsker jul. Og allerede 1. desember må juletreet opp, ikke en dag senere! Det fyller jeg opp med julekuler, plasserer blomster i alle vaser og tenner lys i hver en krok! Da blir det god stemning, da. Og i år som jeg har blitt mamma blir det nok en ekstra fin jul.

 

Så koselig! Hva ønsker du deg selv til jul i år?

– En fin jul og at jeg kan få feire sammen med hele familien.

 

Hva er dine beste julegavetips fra Floriss?

– Det må være lakrisen vår fra Johan Bülow! Ellers må det være en av de flotte vasene våre, fylt med tørka blomster! Det er en gave som varer lenge og fortsetter å gi selv lenge etter julen er over. Det er dessuten en perfekt i-siste-liten-gave, vertinnegave eller en gave til deg selv som pynter opp hjemmet til jul.

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.