I vintermørket er det synlighet som gjelder. I tillegg til den åpenbare løsningen, refleks, holder vi en knapp på jakkene som ikke bare holder deg varm og tørr, men som også gir noe ekstra til personligheten og stilen din.

Vinterjakker til henne

Hos SVEAN finner du et stort utvalg av vinterjakker, og i frontlinjen henger særlig Parajumpers-klassikerne og moderne dunfavoritter fra g-lab. Sistnevnte blander moderne moteestetikk med nyskapende, høyteknologisk ytelse i det norske vinterværet. Jakkene og kåpene består av teknologisk avanserte flerlagsstoffer som føles luksuriøse og gir et uanstreng uttrykk. Som vinterjakker må være, er alle jakkene både vannavstøtende, vindtette, pustende – og ikke minst varme.

Parajumpers er kanskje mer kjente i det norske vinterlandskapet, med en merkehistorie som henter inspirasjon fra redningsskvadronen i Alaska. PJS-ene, som forkortelse for Parajumpers, er tøffe og modige vinterjakker som bruker ferdighetene og teknikkene sine for å redde deg i vinterkulden. Dagens utvalg hos SVEAN er en innovativ kolleksjon med tekniske komponenter, fremfor alt designet for å være funksjonell.

Det skal ikke bare være teknisk og praktisk å kle seg for norsk vinter, og utvalget av yttertøy hos Kiman Woman viser perfekte kombinasjoner av varme og design. Den militærgrønne dundrømmen fra Bacon Clothing er det bare å flytte rett inn i dette vinterhalvåret. Fleecefavorittene fra danske Samsøe Samsøe er laget av økosertifisert fleece og er perfekte til mildere dager eller som bidragsyter til den perfekte lag-på-lag-looken.

Se hele utvalget av yttertøy hos SVEAN her og hos Kiman Woman her!

Yttertøy hos Kiman Woman, Parajumpers og vinterjakker fra g-lab hos SVEAN

Vinterjakker til han

Herrefavoritten Follestad har åpnet en ny, flott dameavdeling med et godt utvalg av ytterjakker. Av yttertøy til herre har de fortsatt et rikt utvalg jakker fra blant andre Swims, Sail Racing, Scandinavian Edition, Canada Goose og UBR. Den norske sistnevnte bruker avansert teknologi for at du skal holde deg både varm og tørr i det skandinaviske vinterværet. Kombinasjonen av moderne ekspedisjonsteknologi og luksuriøst, tidløst design er UBRs varemerke – og kanskje den perfekte matchen for deg denne vinteren?

Legg vinter- og førjulshandleturen til Follestad på Paleet for et stort utvalg av herrejakker for enhver situasjon, enten det er en regnjakke, frakk, parkas eller varm vinterjakke du trenger til jobb, hverdag eller kanskje begge deler. Se hele utvalget av vinterjakker hos Follestad her!

Titt også innom Timberland, SVEAN, YME eller Riccovero når du leter etter den perfekte vinterjakken. I første etasje på Paleet finner du dessuten Norwegian Rain & T-Michael + Fjordfiesta. Navnet sier seg selv, for Norwegian Rain har de yttertøy av den beste kvaliteten for både mørke vinterdager med sidelengs sludd og solfylte dager ute i frisk vinterluft.

The philosophy is simple. Hard core functional and waterproof outerwear that does not compromise on stylistic preferences. The hi-tech is hidden. Norwegian Rain's garments conceal some of the highest level of weather protection available
Norwegian Rain

Stort utvalg av yttertøy hos Follestad og vinterfavoritter hos Norwegian Rain & T-Michael + Fjordfiesta

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.