Tiltakene i Oslo forlenges og Paleet må derforholde midlertidig stengt frem til onsdag 3. mars. Flere av butikkene, service- og serveringsstedene våre holder allikevel åpent: Adam & Eva, By Malene Birger, Ditt Apotek, Egon,Escape by Lakkbar, Krogh Optikk, Norli, Talormade,United Bakeries, Vinmonopolet og YME.

Se alle åpningstidene her.

Gode nyheter:
Du kan fortsatt handle fra flere av butikkene som holder stengt!

Flere av butikkene som må holde midlertidig stengt har alternative løsninger for å hjelpe deg med å handle det du trenger eller ønsker deg i perioden frem til onsdag 3. mars. Alle løsninger som tilbys er i tråd med de gjeldende retningslinjene for smittevern og handel.

Bitte Kai Rand
På hverdager mellom 10 og 16 tar Bitte Kai Rand i mot bestillinger på telefon og mail selv om butikken holder midlertidig stengt. Du kan betale med vipps eller på betalingsterminal ved døren, eller så sender de også fraktfritt til hele Norge. Obs: Gjelder kun varer fra spring/summer 2021. Bestiller du i nettbutikken kan du velge fra hele sortimentet, siden produktene sendes fra hovedlageret i Danmark.

By Malene Birger
Når du kommer til utsjekk i nettbutikken til By Malene Birger, kan du velge å hente bestillingen din utenfor butikken på Paleet. Sånn slipper du å betale for frakt. Butikken på Paleet holder også åpent, men har ny inngang fra passasjen mellom Rosenkrantz gate og Universitetsgata.

Det Lille Under
Besøk butikken på Instagram og bestill det du ønsker deg ved å ta kontakt med butikken på telefon 90059634 eller mail til post@detlilleunder.no. Det Lille Under sender til hele Norge.

Floriss
Fra Floriss kan du bestille blomster, vaser og alt du måtte ønske deg via Instagram, på mail til paleet@floriss.no eller på telefon til 99241122. De tilbyr både henting utenfor butikk og hjemlevering.

Gullsmed Heyerdahl
Du kan booke tid til en videosamtale med flinke fagfolk fra Gullsmed Heyerdahl. Trykk her for å booke tid – og husk at du alltid kan handle på heyerdahl.no. De tilbyr også klikk&hent så du kan plukke opp varene utenfor butikken.

Ilse Jacobsen
Handle det du ønsker deg eller trenger fra eliz.no med fri frakt og rask levering. Du kan også få personlig service via chattefunksjonen på siden deres.

Kiman Woman
Hos Kiman Woman kan du bestille varer på nett eller sende dem en melding på Instagram og hente bestillingen din utenfor butikken.

SVEAN
Teamet hos SVEAN tilbyr klikk & hent via nettsiden sin. Klikk her for å handle!