Påskebukett fra Floriss. De holder åpent fra 10 – 17.30 t.o.m. onsdag 31. mars og 10 – 15 påskeaften.

Åpningstider i påsken

I påskeuken fra mandag 29. til onsdag 31. mars holder butikkene, service- og serveringsstedene våre åpent som vanlig: Adam & Eva, Ditt Apotek, Floriss, Krogh Optikk, Talormade (kun takeaway),United Bakeries (kun takeaway), 7-Eleven og Vinmonopolet.

Her får du full oversikt over åpningstidene våre! 

Skjærtorsdag og langfredag er Paleet stengt, med noen unntak, før vi åpner påskeaften, lørdag 3. april fra 10 – 15. I denne artikkelen ser du hvem som holder åpent når denne påskeuken. Velkommen!

 

Alternative handlemåter på Paleet

Gode nyheter: Flere av butikkene som må holde midlertidig stengt har alternative løsninger for å hjelpe deg med å handle i perioden frem til vi kan åpne for fullt igjen. Alle løsninger som tilbys er i tråd med de gjeldende retningslinjene for smittevern og handel. Det betyr at du trygt og raskt for eksempel kan klikke og hente det du trenger og ønsker deg fra favorittbutikken din og plukke det opp utenfor butikken på Paleet kort tid etterpå. Her ser du hvordan!

Ny vårjakke, et par perfekte sneakers til tørr asfalt eller en påskegave til noen du er glad i? Det eneste du trenger å gjøre er å handle på nett og/eller via Instagram-profilene til de aktuelle butikkene.

I samarbeid med Bring tilbyr vi gratis hjemlevering for postadresser i Oslo (opp til postnummer 1299) ved bestilling for over kr. 500,- fra Bitte Kai Rand, Det Lille Under, Enzo Poli, Kiman Woman, By Malene Birger, Floriss og SVEAN via butikkenes nettside, nettbutikk, telefon, Instagram eller Facebook. Husk at noen endringer kan forekomme i forbindelse med påsken.

 

Søt påskestemning hos Talormade. De holder åpent som vanlig i påsken, men er stengt 1. og 2. påskedag.

 

Vær sosial i påsken

På internett… Uansett om du sitter i solveggen på hytta med nær familie eller blir i byen, anbefaler vi å følge Paleet på Instagram, for der kommer det i påskeuken inspirerende påskepynt fra Floriss, tips til hva du og hele familien burde lese fra Norli, solprodukter fra Ditt Apotek og solbrillenyheter fra Krogh Optikk. Kom også gjerne innom oss for en god kopp kaffe eller en utelunsj du kan nyte i påskesolen.

Påskestemning. Øverst på Karl Johan.