Tiltakene i Oslo forlenges og Paleet må derforholde midlertidig stengt. Flere av butikkene, service- og serveringsstedene våre holder allikevel åpent: Adam & Eva, Ditt Apotek, Floriss, Krogh Optikk, Talormade (kun takeaway),United Bakeries (kun takeaway) og Vinmonopolet.

Se alle åpningstidene her.

Gode nyheter:
Du kan fortsatt handle fra flere av butikkene som holder stengt!

Flere av butikkene som må holde midlertidig stengt har alternative løsninger for å hjelpe deg med å handle det du trenger eller ønsker deg i perioden frem til vi kan åpne alle butikkene igjen. Alle løsninger som tilbys er i tråd med de gjeldende retningslinjene for smittevern og handel.

Bitte Kai Rand
På hverdager mellom 10 og 16 tar Bitte Kai Rand i mot bestillinger på telefon og mail selv om butikken holder midlertidig stengt. Du kan betale med vipps eller på betalingsterminal ved døren, eller så sender de også fraktfritt til hele Norge. Obs: Gjelder kun varer fra spring/summer 2021. Bestiller du i nettbutikken kan du velge fra hele sortimentet, siden produktene sendes fra hovedlageret i Danmark.

By Malene Birger
Når du kommer til utsjekk i nettbutikken til By Malene Birger kan du velge å hente bestillingen din utenfor butikken på Paleet. Sånn slipper du å betale for frakt.

Det Lille Under
Besøk butikken på Instagram og bestill det du ønsker deg ved å ta kontakt med butikken på telefon 90059634 eller mail til post@detlilleunder.no. Det Lille Under sender til hele Norge.

Gullsmed Heyerdahl
Du kan booke tid til en videosamtale med flinke fagfolk fra Gullsmed Heyerdahl. Trykk her for å booke tid – og husk at du alltid kan handle på heyerdahl.no. De tilbyr også klikk&hent så du kan plukke opp varene utenfor butikken.

Ilse Jacobsen
Handle det du ønsker deg eller trenger fra eliz.no med fri frakt og rask levering. Du kan også få personlig service via chattefunksjonen på siden deres.¨

KICKS
Fra 11 til 17 fra mandag til lørdag kan du ringe og hente det du trenger og ønsker deg fra Kicks på Paleet!

Kiman Woman
Hos Kiman Woman kan du bestille varer på nett eller sende dem en melding på Instagram og hente bestillingen din utenfor butikken.

Norli
Fra mandag til fredag mellom 10 og 16.30 tilbyr Norli «Vipps & hent». Først finner du det du vil kjøpe på norli.no, så holder du av varen på «klikk & hent». Vent på en SMS med bekreftelse på at butikken har reservert varen før du betaler på Vipps til #656130, og så kan du hente varene dine utenfor butikken på Paleet når du viser betalingsbekreftelse gjennom vinduet. Ring 940 27 707 eller bank på vinduet når du står utenfor.

SVEAN
Teamet hos SVEAN tilbyr klikk & hent via nettsiden sin. Klikk her for å handle!

Gratis hjemlevering med Bring

Nå får du gratis hjemlevering for postadresser i Oslo (opp til postnummer 1299) ved bestilling for over kr. 500,- fra Bitte Kai Rand, Det Lille Under, Enzo Poli, Kiman Woman, By Malene Birger, Floriss og SVEAN via butikkenes nettside, nettbutikk, telefon, Instagram eller Facebook.