Alt du trenger til sommeren. Øverst på Karl Johan.

På Paleet finner du alt du trenger til raske sommerdager på vannet, i byen eller som turist i hjemlandet. God sommer!

Han

De fleste skal i år, som i fjor, tilbringe sommeren i Norge. På toppen av hovedstadens paradegate inviterer Paleet til en god fortausfrokost, shoppingglede fra et stort utvalg av butikker – og kanskje en handlepose med årets sommerunderholdning fra nyoppussede Norli-bokhyller. Vi har alt du trenger til sommeren.

Opplev sommeren i Oslo

Vi anbefaler å hente inspirasjon og tips til bysommeren fra disse Oslo-tipsene våre fra i fjor. Ta med en god kopp kaffe fra United Bakeries ut på utflukt eller nyt en lang, god lunsj fra for eksempel Sabaki eller Taqueria på uteserveringen vår. Kanskje gir følelsen av nye sommersko på varm brostein, isbiter i glasset og solen stekende i nakken den etterlengtede følelsen av late sommerferiedager i Italia. En napolitansk pizza fra Pizza Crudo på Paleet, en ny solhatt fra Follestad og en lett linskjorte fra SVEAN. Husk en ekstra genser til lange, norske sommerkvelder.

Et svalestup ut i det azurblå bassenget på Frognerbadet med vennegjengen, en konsert i saltvanns- og saunaluft ved solnedgang på SALT. I år føles kanskje i tillegg en rundtur i favorittbutikkene i sentrum som en utflukt i seg selv. Vi kan i hvert fall love at du finner mye inspirasjon i butikkene på Paleet!

 

Bysommer. Øverst på Karl Johan.

Kortermet skjorte fra Schnayderman's hos SVEAN

Shorts fra Schnayderman's hos SVEAN

Solbriller fra Giorgio Armani hos Krogh Optikk

Sneakers fra Adidas hos YME

Skjorte fra Schnayderman's hos SVEAN

Kortermet skjorte fra Séfr hos SVEAN

Sneakers fra Nike hos YME

Badeshorts fra Sundek hos Follestad

Skjorte fra Riccovero

Solbriller fra Tom Ford hos Krogh Optikk

Blazer fra Riccovero

Bukse fra Jacob Cohen hos Follestad

Caps fra Neighborhood hos YME

Skjorte fra Polo Ralph Lauren hos Follestad

Velkommen til Paleet!

Alle våre butikker og serveringssteder holder åpent. Karl Johans Sommerservering er også åpen hver dag for sesongen. Følg med på oppdateringer på vår Instagram og Facebook – og trykk her for å se åpningstidene for de forskjellige butikkene, service- og serveringsstedene våre.

Del denne saken

Relaterte artikler

Henne 28/11/21

Julegavetips til henne

Her finner du inspirasjon og årets beste julegavetips til henne! [...]

Les mer
Aktuelt 28/11/21

Julegavetips til han

Hva skal du kjøpe til kompisen, kjæresten, far, bror eller sønn i år? Her finner du årets julegavetips! [...]

Les mer
Forsiden 18/10/21

Høstinspirasjon til henne

Det er aldri så gøy å shoppe som når butikkene bugner av høstnyheter – og det er i aller høyeste grad situasjonen på Paleet nå. [...]

Les mer