Sommersalg på Paleet

Shoppingglede. Salgskupp. Sommersalg. Øverst på Karl Johan. Nå er det salg på Paleet!

Les mer

Sommersalget er endelig i gang på Paleet! Her finner du kvalitetsplagg og tilbehør til gode priser. Nyt lange sommerkvelder i florlette plagg – og kanskje har du siklet på noe som du kan unne deg på salget nå?

Kvalitet over kvantitet. Let etter plaggene du hver dag ønsker du hadde hatt i skapet. Tenk nøytrale farger og ikke heng deg opp i sesong – gode kupp er like gøy å hente frem til høsten og vinteren, selv om det er tredve varmegrader ute når du bærer handleposene hjem fra sommersalget på Paleet.

Salgskupp hos SVEAN, Follestad og Bitte Kai Rand

Planlegging er alt

Langsiktig planlegging er alltid en god idé. Se etter gaver til dem du er glad i, og lagre dem hjemme til neste bursdag eller gaveanledning. Gå for et par plagg fremfor å raske med deg alt mulig du egentlig ikke har bruk for. Plagg som blir hengende i skapet med merkelappen på er dårlig for lommeboken – og ikke minst et unødvendig bidrag til overforbruk.

 

Følg shoppingdrømmen på Paleet

Til tross for at de fleste ønsker både struktur og planlegging midt oppe i salgskaoset, skal en ikke kimse av rushet spontanshopping kan gi. Tenk, der henger vesken du ikke fikk sett i levende live i butikk i våres. Det er én igjen. Den er på 50%. Skal du slå til? Svaret er jo ja, er det ikke?

 

Kom forberedt

Ta på deg behagelige sko, smør deg med litt ekstra tålmodighet i tillegg til solkremen, kjøp deg en digg iskaffe og gjør deg klar for å gjøre skikkelig gode salgskupp på Paleet! De fantastiske ansatte i butikkene våre står klare til å hjelpe deg på veien, og vi gleder oss til et skikkelig salgskick på vei inn i sommerferien.

Stort utvalg hos Kiman Woman.

Velkommen til salg på Paleet!

Trygge salgskupp. Øverst på Karl Johan. Vi minner om å vaske hendene grundig, holde god avstand til andre kunder og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes.

Alle våre butikker og serveringssteder holder åpent. Karl Johans Sommerservering er også åpen hver dag for sesongen. Følg med på oppdateringer på vår Instagram og Facebook – og trykk her for å se åpningstidene for de forskjellige butikkene, service- og serveringsstedene våre.

Velkommen til en trygg handel hos oss!

Del denne saken

Relaterte artikler

Aktuelt 09/08/21

Back To Kaffemaskinen.

Nå bytter vi ut feriedager med rene notatbøker og årets kanskje mest spennende kolleksjoner. La oss inspirere hverandre på veien inn i høstsesong[...]

Les mer
Forsiden 09/08/21

Back To Pensum.

Er du klar for kollokviegruppe, eksamensnerver og minner for livet? Gå inn i et nytt semester med blanke ark og sesongens nyheter! [...]

Les mer
Han 22/06/21

Alt du trenger til sommeren. Øverst på Karl Johan.

På Paleet finner du alt du trenger til raske sommerdager på vannet, i byen eller som turist i hjemlandet. God sommer! [...]

Les mer