Julegavetips til han

Hva skal du kjøpe til kompisen, kjæresten, far, bestefar, bror eller sønn i år? Her finner du årets julegavetips til han.

Aktuelt

En statement-boblejakke som holder ham varm gjennom hele vinteren, nye skjorter så han alltid har noe å ha på seg neste år? Du kommer godt i gang med julegaveshoppingen på Paleet, for butikkene våre bugner av fine produkter mange har på ønskelistene sine.

De ansatte står klare til å gi deg en god handleopplevelse og gleder seg til å dele den gode julestemningen med deg. Kjøp en varm kopp kaffe hos United Bakeries eller Talormade og gjør unna julegavene i en fei hos oss. God jul!

Jakke fra Moncler hos YME / lue fra Le Bonnet og langermet t-skjorte fra Comme des Garçons hos SVEAN / solbriller fra Ray-Ban hos Krogh Optikk

Et stort utvalg skjorter, ullskjerf og caps fra Polo Ralph Lauren hos Follestad / julekuler fra Floriss

Gavebøker og alt du trenger for å pakke inn de fineste julegavene fra Norli

Gratis hjemlevering i Oslo

Skal du på teater eller spise en bedre middag etter handlerunden på Paleet? Vi kjører gjerne posene dine hjem til deg, slik at du kan nyte å være i byen uten å bære med deg posene. Butikkene på Paleet ordner med gratis hjemkjøring for deg!

Les mer om tilbudet her!

Tips: Vi kan også kjøre julegaver rett hjem på døren til den du vil gi en oppmerksomhet til!

Del denne saken

Relaterte artikler

Forsiden 01/12/21

Gratis hjemlevering i Oslo

Denne julen tilbyr vi gratis hjemlevering av varene du handler på Paleet! [...]

Les mer
Henne 28/11/21

Julegavetips til henne

Her finner du inspirasjon og årets beste julegavetips til henne! [...]

Les mer
Forsiden 18/10/21

Høstinspirasjon til henne

Det er aldri så gøy å shoppe som når butikkene bugner av høstnyheter – og det er i aller høyeste grad situasjonen på Paleet nå. [...]

Les mer