Riccovero søker butikkmedarbeider 50%

Riccovero er en norsk motebedrift med skredderhistorie tilbake til 1936. Gjennom tre generasjoner har merkevaren endret seg i takt med tiden. I dag er Riccovero en av de mest kjente og etablerte merkevarene i Norge innen norsk design. Vi jobber stadig for å utvikle et merke som inspirerer til en sofistikert og individuell stil – Likevel er skredderarven grunnsteinen i bedriften, og stoltheten som definerer vårt konsept. Merkevaren Riccovero selges gjennom et landsdekkende nett av forhandlere, samt 10 Riccovero Concept Stores. Hovedkontor og administrasjon ligger ved opphavsstedet til Riccovero – i Olden, Stryn kommune.  I Oslo har vi showroom, med design- og salgsavdeling.  

Til vår Concept Store på Paleet søker vi:

BUTIKKMEDARBEIDER 50%

Vi søker deg som er over 23 år. Du er en selvstendig person som er utpreget salgs- og kundeorientert. Du har opparbeidet deg relevant arbeidserfaring, og kan vise til gode resultat. Du er voksen, ansvarsbevisst og fleksibel. Din interesse for mote, samt gode humør og evne til å takle et høyt arbeidstempo er også kvaliteter som blir vektlagt.

 Du som søker har gjerne:

  • Salgserfaring med gode dokumenterte resultater
  • Interesse for mote og stil
  • Stort engasjement og positiv innstilling
  • Ønske om personlig utvikling

I tillegg er du fleksibel og kan jobbe ekstra i ferieperioder. Det må beregnes å jobbe kvelder og helger, men du må også kunne stille opp på dagvakter ved behov.

Søknad sendes pr. mail til Riccovero Paleet v/ butikksjef, Ida Kristine Kamali

Mail: bs-paleet@riccovero.no

Ytterlige informasjon om stillingen kan fås ved kontakt på
telefon: 94 00 75 77

 

Antall stillinger: 1

Stillingsprosent: 50%

Søknadsfrist: Snarest

Søknader vil bli behandlet fortløpende