handlehjelp

Paleets handlehjelp

Kunne du tenke deg å få hjelp til å fornye deg, justere din stil, eller få litt ny inspirasjon til hvordan du skal kle deg?

Vi vet mange sliter med å finne det de trenger, når de trenger det. Mange opplever å gjøre bomkjøp. Andre sliter med å finne det de trenger, eller noe de har lyst på. Mange sliter også med å sette sammen antrekk, enten det er til fritid, til jobb, til fest, eller til litt spesielle anledninger.

En «Personal Shopper» kan være en god løsning for mange mennesker. Det er en person som bidrar til inspirasjon, til å se deg fra en annen side, som en rådgiver du kan stole på i å få deg til å lykkes og føle deg enda mer komfortabel.

Du kan velge å bruke en slik tjeneste til å handle for deg, eller å være med rundt i butikkene. Du kan også bruke en slik tjeneste til å gjøre en grundig opprydding i garderoben din hjemme, og eventuelt supplere med nyheter der det trengs.

Vi ønsker å tilby våre kunder hjelp på dette området fra en av Norges ledende stylister og makeup-artister, som din Personal Shopper. Hilde Ottem har mer enn 20 års erfaring som rådgiver for magasiner, artister, ledere, medier, og så videre. Hun er mye benyttet som inspirator og foredragsholder, og har et blikk for identitet og personlig stil vi tror du kan få glede av.

Ønsker du å prøve denne tjenesten ber vi deg avtale direkte med Hilde Ottem her.